torsdag 9 december 2010

Logga


Is ute och is i magen? Under tiden jag väntar på att vädret ska slå om, så jobbas det på andra fronter. Idag har jag varit hos Uno och tittat på han senaste förslag till logga. Fin, tycker jag! Den finns både i färg och i gråskala.


Jag blir glad för alla synpunkter; färgerna? typsnittet? vad ger den för signaler? känslan? andra idéer?

5 kommentarer:

  1. Snygg logga, enkel, stilren. :)

    SvaraRadera
  2. Kul att du hittade till mig ;) Jo jag har följt en säsong i trädgården nu. Hoppas ha ork att fortsätta nästa också. Det funkar bra som dagbok och minneshjälp för mig som har teflonminne för när nåt hände ;)

    SvaraRadera
  3. Huset är kanonfint gjort. När man nu får frågan... så skulle jag vilja se hur det ser ut med ett stramare/modernare/mer modernistiskt/mer funkis typsnitt som motvikt till det hemvävda (i positiv bemärkelse). Typ gammalt möter nytt....
    Syster Eva

    SvaraRadera
  4. Ser mer ut som en "varning för skola kör sakta"skylt men den i färg var finast. puss från oslo

    SvaraRadera
  5. Jättefint typsnitt, modernt men ändå med anor. Huset är såå fint. Bra färger. Balancerat, luftigt,varmt, gediget och hållbart.
    Inget att klaga på.
    Känslan jag får är ett vandrarhem som är stolt över sitt hus. Möts jag av denna logga på hemsidor och annonser tänker jag att det är ett ställe med engagemang och nytänkande. Här skulle jag vilja sova ut efter en dags naturupplevelser.
    Och inte minst Ann, denna logga lever upp till dina lakan, surdegsfrukostar, handmålade pinnstolar, roliga vandringsbeskrivningar/kartor/fyndiga skoltavlor och ditt ärliga och personliga möte med dina gäster.
    Puss Karina

    SvaraRadera