onsdag 1 maj 2013

När öppnar ni på lördagarna igen?


Den frågan får vi ganska ofta på caféet nu, och svaret är att vi fortsätter med lördagsstängt! Det kan ju verka lite konstigt med ett café som minskar öppettiderna när kundtillströmningen ökar, men såhär är det; Både vandrarhemmet och caféet rullar på bättre och bättre. Ofta bokar folk boende från fredag till söndag och ibland är hela stället abonnerat lördag till söndag. På lördagarna vill vi att vandrarhemsgästerna ska känna vilket lugnt och rofyllt ställe Klåveröd är, men på söndagarna när de checkat ut är det fritt fram för glada fikasugna.

Alternativet vore att bygga nytt café t ex i stallet, så att inte båda verksamheterna behöver samsas i samma lokaler, men det är inte aktuellt just nu i alla fall, och det ska ju inte vara för storskaligt här.

En trevlig bieffekt är att jag gillar att vara ledig på lördageftermiddagar också!

Men, under juli månad har caféet öppet ALLA dagar, och ibland kör vi lite extraöppet om det passar. Då meddelar vi i förväg här på bloggen eller på facebooksidan http://www.facebook.com/pages/Klåveröds-vandrarhem-café-hostel-café/189801787724394 . Gå gärna in och gilla den, så missar du inga extraöppettider!

Och vill ni tvunget fika en lördag, så finns det andra trevliga ställen i närheten, t ex Annes i Ljungbyhed, Mormors bod i Stenestad, Stenestad Park och Lotta på Åsen. Kolla deras öppettider för säkerhets skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar