fredag 5 mars 2010

Blyga grannar


Det är vår i luften idag och grannarna har fått tillökning. Enormt söta Highlandbebisar, men så fort jag närmade mig med kameran såg jag bara gumparna skumpa bort mot skogen.

Tog lite fler mått i uthuset. Så här ser det ut;


Under uthusets gavel verkar det spännande, men man får vänta tills snön smält innan man får veta vad som döljer sig där.


Ungefär här har jag tänkt mig stugorna. Tänk när träden slår ut!

4 kommentarer:

  1. Hallå du!
    Jag fröstår inte riktigt ditt problem. När jag googlar "Klåveröds vandrarhem" kommer du upp som andra träff (efter eniro). Men du kanske redan har gjort något åt det? Annars så är det iaf inget problem :P
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Jaaa! Det tog nog bara lite tid, nu är min blogg första träffen (och enda!). Yes! 15 minutes of fame...

    SvaraRadera
  3. Idé: Många gillar vandra men inte att bära. Jag har sett att man t ex på Irland kan köpa vandringspaket - kost, logi samt transport av bagaget mellan övernattningarna. Det inte billigt. Kanske ett samarbete med Tomasdal, Skäralid och Röstånga vore något? Jag vill minnas skåneleden passerar ett vandrarhem vid frostavallen åxå. Liksom kanotcentralen vid Rönneå. Månne det finns övernattning där?

    SvaraRadera
  4. Jättebra idé Månsson! Jag har börjat bli lite bekant med trevliga Margareta som har vandrarhemmet i Frostavallen, så det kan nog vara nåt!

    SvaraRadera