fredag 19 februari 2010

Källaren



Ena delen av källaren har nästan full höjd och så här fina fönster och fönsternischer. Stenmuren som huset vilar på är tjock och vacker. Vad kan man göra härnere då? Sommargalleri? Butik? Vad skulle jag då vilja sälja? Hm...

6 kommentarer:

  1. Nu har jag gått och funderat på ditt vandrarhem i ett dygn. Jag vill veta MER! Har ni köpt huset? Eller ska ni arrendera? Är det klart och bestämt?
    Vad är det för hus egentligen? Känner igen det men kommer inte på vad det är för hus? Är det i bra skick eller är det i renoveringsbehov? Hur långt komna är dina planer?
    Nyfiken i en strut :P

    SvaraRadera
  2. Kul att det är på G nu! Den där bilden med källarfönstret är vacker. Det är ju redan som en gardin med spindelväv och torkade växter. Där kan man ha en bastu - en spa-avdelning med massage och olika japanska livskonster. Stort lycka till!
    Syster Eva.

    SvaraRadera
  3. Kul att se. Försökte 19/2 med en kommentar men det gick inte fram.
    Lycka till Vi emotser mera info
    Gun o Folke
    stolta föräldrar

    SvaraRadera
  4. Janina i röstånga23 februari 2010 kl. 10:26

    Re-design?.. måleri...textiltryck...dekorativt målade väggar ...Jag söker lokal att hyra om du känner att du inte räcker till =)
    Kram och lycka till, det ser jätte-fint ut!! kram janina

    SvaraRadera
  5. Jaa, Janina, det får vi helt klart prata mer om, det låter som en jättebra idé! Två hinner mer och har roligare än en!

    SvaraRadera
  6. hej goa Ann....så härligt att du, ni är på gång. ...mitt allra braigaste tips är matvandringar (du har hört talas om dessa eller?)....de är eftertraktade och ni kunde ha vegetariska matvandringar.....(de brukar ta cirka 1200 per person)....sedan kan man köpa upp gamla cyklar och renovera (hmmmm) och erbjuda cykelpicknick (med ck...näää)...det var dessa gratistips som jag funderade på....kramar/pian
    pst...har du jobb att erbjuda ;)

    SvaraRadera